Perihal Piala Dunia 2018

21. prosince 2017 v 2:45 |  Review
Jadwal Siaran Langsung Piala Dunia FIFA 2018 Rusia Excel Spreadsheet xlsx The 2018 Piala Dunya FIFA bakal 21 FIFA Dunya Piala, pasanggiri maen bal internasional quadrennial dilombakeun ku tim nasional nu lalaki tina pakumpulan anggota FIFA. Hal ieu dijadwalkeun lumangsung dina Rusia ti 14 Juni nepi ka 15 Juli 2018, sanggeus nagara dileler hak hosting on 2 Desember 2010. Ieu bakal Piala Dunya nu kahiji lumangsung di Eropa saprak 2006; kabeh tapi salah sahiji tempat stadion anu di Eropa Rusia, kuloneun Pegunungan Ural tetep waktos perjalanan manageable. Turnamen final baris ngalibetkeun 32 tim nasional, nu ngawengku 31 tim ditangtukeun ngaliwatan kompetisi qualifying jeung tim host otomatis mumpuni. Ti 32 tim, 20 bakal nyieun appearances deui-ka-balik di handap edisi panungtungan tina pasanggiri dina 2014, kaasup defending juara Jerman, sarta Brazil hijina tim pikeun ilubiung dina sagala edisi, bari Islandia jeung Panama bakal duanana jadi nyieun maranehanana appearances munggaran dina Piala Dunya FIFA. Jumlahna aya 64 patandingan bakal dimaenkeun di 12 tempat ayana di 11 kota. final bakal lumangsung dina 15 Juli di Moscow di Stadion Luzhniki. Winners tina Piala Dunya bakal cocog pikeun 2021 Piala Confederations FIFA.

Prosedur Panawaran ka imah nu 2018 na 2022 FIFA World Cups dimimitian dina Januari 2009, sarta asosiasi nasional kedah dugi Pebruari 2 2009 pikeun ngadaptar minat maranehanana. Dina awalna, salapan nagara ditempatkeun tawaran pikeun Piala Dunya FIFA 2018, tapi Mexico engke kaluar tina cara ngagawe, sarta nawar Indonesia ieu ditampik ku FIFA dina bulan Pebruari 2010 sanggeus pamarentah Indonesia gagal ngalebetkeun surat ka ngarojong nawar teh. Salila proses Panawaran, sesana tilu bangsa non-UEFA (Australia, Jepang, jeung Amerika Serikat) laun kaluar ti 2018 tawaran, sarta bangsa UEFA anu sahingga marentah kaluar tina nawar 2022. Salaku misalna, aya pamustunganana opat tawaran pikeun 2018 FIFA Piala Dunya: Inggris, Rusia, Walanda / Belgia, sarta Portugal / Spanyol. Panitia Pelaksana FIFA dua puluh dua-anggota convened di Zurich dina 2 Desember 2010 nepi ka ngajawab ka pilih sarwa duanana turnamen. Rusia meunang katuhu jadi 2018 host di babak kadua voting. The Portugal / Spanyol nawar sumping kadua, jeung nu ti Belgia / Walanda katilu. nawar Inggris pikeun imah Turnamen anu kadua na murag di gawang munggaran. Perihal Piala Dunia 2018
 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama